Queen Of Hearts

 

Queen 2018

Queen of Hearts 2018

Fredag 10.august er det Ladies only.

Treffen er en stor suksess og plassene blir revet bort på rekordtid. Årets Queen of Hearts er den 11. i rekken og i løpet av et kvarter var det fullt.

Denne kvelden er forbeholdt damer over 18 år. Mange kler seg i tidsriktige klær – dette er ikke et krav men moro med mange flotte 50 og 60-talls outfits.

Menn har kun tilgang som sjåfører. De må da se ut og oppføre seg som en sådan; Hente og bringe, åpne dørene for damene og passe på bilen.

Vi begynner med registrering på Fisketorget og fortsetter med aktivitetsløype rundt om i Halden. I år er det nytt styre i Queen of Hearts og de ønsker å gjøre avslutningen litt annerledes enn tidligere år. Samlingen til slutt blir på Fredriksten kro med mat og trekking av gevinster. Det er ikke mulighet for å ta med medbrakt inn på Kroa så alle oppfordres til å ha med litt penger for å kjøpe det de trenger av drikke på stedet.

Etterpå cruises det hver for seg i byen og vi minner om super konsert med John Lindberg Trio som starter kl.22.30 på Torget.

FOR MER INFO: eller tlf 913 28 263

PROGRAM FOR KVELDEN

17.30-18.15 – Oppmøte og registrering på Fisketorget (ved Fønix)

18.30 – Løpet starter. Kjøring med innlagte stopper hvor vi har konkurranser

Ca 21.30 Vi samles på Fredriksten kro for hyggelig samvær, trekning av premier, blant annet vinnerbilen av løpet og Queen of Hearts, mat og drikke.

 

 

 queen2 

 

Sponsorer 2016:

PicMonkey Collage